Al uw vragen over de GeoCraft server en wedstrijd kunnen hier beantwoord worden. Bekijk of uw vraag al beantwoord is in de kennisbank en anders kunt u een ticket openen met "Maak een nieuw ticket aan".

Log in
GeoCraft > Administratie-gedeelte

Administratie-gedeelte

Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten?

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.