Al uw vragen over de GeoCraft server en wedstrijd kunnen hier beantwoord worden. Bekijk of uw vraag al beantwoord is in de kennisbank en anders kunt u een ticket openen met "Maak een nieuw ticket aan".

Kennisbank
GeoCraft > Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:

Waar kan ik ideeën voor de server plaatsen

Oplossing

Als je ideeën voor de server hebt, kan je die plaatsen op de helpdesk met als categorie ideeën. Wij hopen veel nieuwe ideeën te zien om een nog leukere en betere server te maken!

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Hoe kan ik een unban krijgen?
Artikel details
Artikel ID: 11
Categorie: Algemeen
Datum toegevoegd: 03-09-2017 13:44:26
Aantal bekeken: 133
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.0/5.0 (2)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.