Al uw vragen over de GeoCraft server en wedstrijd kunnen hier beantwoord worden. Bekijk of uw vraag al beantwoord is in de kennisbank en anders kunt u een ticket openen met "Maak een nieuw ticket aan".

Kennisbank
GeoCraft > Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:

"Outdated Server"

Oplossing

Als er "Outdated Server" in beeld staat als je op de GeoCraft server probeert te komen moet je de Minecraft-versie waarmee je speelt aanpassen, GeoCraft staat dan namelijk op een andere Minecraft-versie. Lees in deze handleiding hoe je jou Minecraft-versie aan kan passen: https://goo.gl/VaMNUV

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Waarom zie ik soms veel accounts met "Geo" in de naam op GeoCraft?
Artikel details
Artikel ID: 18
Categorie: Algemeen
Datum toegevoegd: 2018-07-27 01:10:39
Aantal bekeken: 226
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 5.0/5.0 (1)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, brought to you by SysAid

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.