Al uw vragen over de GeoCraft server en wedstrijd kunnen hier beantwoord worden. Bekijk of uw vraag al beantwoord is in de kennisbank en anders kunt u een ticket openen met "Maak een nieuw ticket aan".

Kennisbank
GeoCraft > Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:

Ik krijg de error: "WDL is not authorized on this server!" waardoor ik de server niet in kan!

Oplossing

Als je de error "WDL is not authorized on this server!" in beeld krijgt als naar de GeoCraft server toe gaat is dat omdat je een mod hebt geïnstalleerd om de wereld van GeoCraft te downloaden. We willen de GeoCraft wereld graag voor onszelf houden, daarom hebben we deze mod niet toegestaan op de server.

Je kan de mod uitschakelen door rechtsboven in het startscherm op het kippetje te klikken, dan op de LiteModWDL mod en dan onderin het scherm op "Disable mod" te klikken.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen "Outdated Server"
Artikel details
Artikel ID: 7
Categorie: Algemeen
Datum toegevoegd: 10-04-2016 12:23:48
Aantal bekeken: 1457
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (32)

« Ga terug

Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.