GeoCraft


Terug naar de site
Welkom bij de helpdesk van GeoCraft.

Al uw vragen over de GeoCraft server en wedstrijd kunnen hier beantwoord worden. Bekijk of uw vraag al beantwoord is in de kennisbank en anders kunt u een ticket openen met "Maak een nieuw ticket aan".

Kennisbank
GeoCraft > Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:


Ik ben het niet eens met de uitslag van mijn sollicitatie.

Oplossing

Jammer dat je het niet eens bent met de uitslag van je sollicitatie. We willen voor GeoCraft de spelers een hogere rank geven waarvan we verwachten dat die dat aankunnen. Om te achterhalen of je dit wel of niet aan kan bekijken we de chat en vragen we aan andere spelers wat ze van jou vinden. Het zou kunnen dat ze je niet goed kennen en daarom niet goed kunnen oordelen. Als we niet goed weten of je wel of niet geschikt bent wijzen we je sollicitatie af. We raden je dan aan actief nieuwe spelers te helpen en goed je best te doen op de server. Stuur na een tijdje een nieuwe sollicitatie en we kijken opnieuw of je wel of niet geschikt bent. Succes!

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Geen reactie op sollicitatie
Ik ben CvdK, wat nu?
Ik ben Wethouder/Burgemeester, wat nu?
Artikel details
Artikel ID: 1
Categorie: Sollicitaties
Datum toegevoegd: 17-02-2014 13:50:00
Aantal bekeken: 2931
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.8/5.0 (54)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.