Ik ben CvdK, wat nu?

Gefeliciteerd, je bent zojuist CvdK geworden!

Als CvdK ben je 'de' gastheer / -vrouw en 'het' aanspreekpunt van de server. Daarom moet je het een en al weten over de server.

Als eerste is het de bedoeling dat je de reactie op je sollicitatie goed leest, want daar staat al veel informatie in. Vooral de informatie over het systeem 'Trello' en over whatsapp moet je zeker de hele reactie doorlezen.

Daarnaast is het ook benodigd om de handleiding van zowel jouw rank als de ranks onder jouw te lezen voor de optimale kennis over de verschillende ranks en de commands die daarbij horen.

Als je CvdK is je hoofd-functie niet meer dat je burgers moet helpen aan een claim. Maar als er geen Burgemeester online is, dan wordt van jou verwacht dat je als burgers, of wethouders,  vragen voor een claim, ze ook een claim geeft en niet zegt dat jij dat niet hoeft te doen.

Als CvdK heb je niet alleen ingame taken maar ook daarbuiten. Je bent namelijk een onderdeel in de organisatie van GeoCraft en je hebt ook invloed in wat er met de server gebeurt en wie bepaalde ranks krijgen. Daarom ben je als CvdK heel verantwoordelijk voor wat er met en op de server gebeurt. Daarvoor gebruiken wij het systeem Trello en ook verschillende Whatsapp groepen. Om die te kunnen gebruiken moet je in je reactie kijken waar je je telefoon nummer en je e-mailadres heen moet sturen voor Trello en Whatsapp.

Daarnaast hebben we bij GeoCraft sinds kort een nieuwe groep functies genaamd Portefeuilles. Portefeuilles zijn een soort extra functies waarmee je extra invloed hebt en extra je kan inzetten voor de server op het gebied van jouw Portefeuille. Je kan alleen een Portefeuille dragen als je minimaal 1 maand CvdK zijn en voor sommige wat uitgebreidere portefeuilles minimaal 3 maanden. Wees daarvoor niet teleurgesteld want die paar maanden gaan zo voorbij als CvdK. Extra info over de verschillende soorten Portefeuilles kan je vragen via de app of via een mail naar het zelfde mailadres als waar je je gegevens voor trello en whatsapp heenstuurt.

En als aller laatste kan je een melding van een bug krijgen. Een bug is verboden om te exploiteren en daar staat dan ook een ban op. Om de bug naar de technische staff van GeoCraft te krijgen hebben we een Google Form gemaakt waar de bug gemeld kan worden. (hiermee kan zelf ook geo verdient worden!)

De link naar de form is: https://goo.gl/forms/TPzl1kLkiD2afd213

Voor eventuele andere vragen kan je altijd terecht bij een van de ministers of mede CvdK

Artikeldetails

Artikel-ID:
16
Categorie:
Datum toegevoegd:
19-09-2017 17:52:40
Aantal bekeken:
2,133
Beoordeling (Stemmen):
(17)

Gerelateerde artikelen

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.