GeoCraft


Terug naar de site
Welkom bij de helpdesk van GeoCraft.

Al uw vragen over de GeoCraft server en wedstrijd kunnen hier beantwoord worden. Bekijk of uw vraag al beantwoord is in de kennisbank en anders kunt u een ticket openen met "Maak een nieuw ticket aan".

Kennisbank
GeoCraft > Helpdesk > Kennisbank

Zoeken:


Ik ben Wethouder/Burgemeester, wat nu?

Oplossing

Gefeliciteerd, je bent zojuist wethouder of burgemeester geworden!

Als wethouder en burgemeester ben je de gastheer/ -vrouw van de server. Daarom moet je het een en al weten over de server.

Als eerste is het de bedoeling dat je de reactie op je sollicitatie goed leest, want daar staat al veel informatie in.

Daarnaast is het ook benodigd om de handleiding van zowel jouw rank als de ranks onder jouw te lezen voor de optimale kennis over de verschillende ranks en de commands die daarbij horen.

Natuurlijk is het ook goed om ingame vragen te stellen aan cvdk's of burgemeesters die al meer ervaring hebben, daardoor kan je de optimale kennis behalen die van een burgemeester verwacht/vereist is.

Het kan ook voorkomen dat er een watertempel wordt ontdekt maar er is niemand online die WorldEdit kan. Dan is het verstandig om óf een ticket naar de helpdesk te sturen óf de coordinaten of het adres ergens op te schrijven, zodat als er wel iemand online is die WorldEdit kan, dat die persoon het weg kan halen.

En als aller laatste kan je een melding van een bug krijgen. Een bug is verboden om te exploiteren en daar staat dan ook een ban op. Om de bug naar de technische staff van GeoCraft te krijgen hebben we een Google Form gemaakt waar de bug gemeld kan worden. (hiermee kan zelf ook geo verdient worden!)

De link naar de form is: https://goo.gl/forms/TPzl1kLkiD2afd213

Voor eventuele andere vragen kan je altijd een ticket naar de helpdesk sturen, ook als je echt niet meer weet wat je met een situatie aanmoet. 

 
Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen Ik ben CvdK, wat nu?
Wat zijn alle ranks en wat kunnen ze voor je doen
Hoe kan ik bugs melden?
Artikel details
Artikel ID: 15
Categorie: Ranks
Datum toegevoegd: 18-09-2017 20:34:50
Aantal bekeken: 1777
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.5/5.0 (47)

 
« Ga terug

 
Powered by Help Desk Software HESK, in partnership with SysAid Technologies

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.