Wat zijn alle ranks en wat kunnen ze voor je doen

Er zijn in totaal 7 verschillende ranks in Geocraft, waarvan je er voor 4 kan solliciteren.

De ranks zijn in volgorde van laagst naar hoogst:

- Geogast: dit persoon is nieuw op de server en kan burger worden door /aanmelden naam email geboortejaar te doen

- Burger: dit persoon is een algemene speler op geocraft zonder extra permissies.

- Wethouder: een Wethouder is iemand die mensen helpt om burger te worden maar kan ook vragen beantwoorden over de server

- Burgemeester: een burgemeester is iemand die je kan helpen om een plot te krijgen en je kan helpen om te beginnen met bouwen. Daarnaast doet een Burgemeester hetzelfde als een Wethouder.

- CvdK: een CvdK, ofwel Commissaris van de Koning, is iemand die mensen helpt met WorldEdit maar ook helpt bij de organisatie van de server. Daarnaast doet een CvdK hetzelfde als een burgemeester.

- Gedeputeerde: een gedeputeerde is iemand die de server helpt bij de technische kant. Hij/zij maakt plugins voor de server en helpt met het runnen van de site of lost problemen op. Daarnaast doet een Gedeputeerde hetzelfde als een CvdK.

- Minister: een minister is iemand die werkt voor geocraft of al heel lang speelt op geocraft. Een minister staat aan het hoofd van de organisatie en kan mensen helpen bij verschillende vragen of andere dingen. Daarnaast kan een minister je ook helpen als een CvdK.

 

Voor meer informatie over de ranks of om te solliciteren: Kijk dan op geocraft.nl/vacatures en geocraft.nl/making-of-community

Artikeldetails

Artikel-ID:
10
Categorie:
Datum toegevoegd:
03-09-2017 16:41:25
Aantal bekeken:
1,343
Beoordeling (Stemmen):
(18)

Gerelateerde artikelen

Onze helpdesk wordt medemogelijk gemaakt door vrijwilligers, zij zullen u altijd zo goed mogelijk helpen. GeoFort en GeoCraft zijn niet aansprakelijk voor fouten gemaakt door vrijwilligers.