/warp weert

Weert

Welkom op de pagina van het project Weert in GeoCraft.

Dit project wordt geleid door de projectleider: MartinoGaming_NL & Tren_NL

Wil je meer informatie over dit project? Scroll verder.

Inhoud

  • Over het project
  • Bouwers en meebouwen
  • Events
  • Fases

Over het Project Weert

Welkom bij Project Weert! Weert is een prachtige grote stad, precies wat je hebben wilt. In de gemeente Weert wonen ruim 75.000 mensen. De gemeente ligt in Midden-Limburg. De gemeente ligt op de grens van Limburg en Noord-Brabant. Een uitstapje naar BelgiĆ« kan zelfs te voet en ook Duitsland ligt op een steenworp afstand. Weert heeft zowel een compacte centrumstad als prachtige natuurgebieden. Houdt u van cultuur, sporten, winkelen of bent u meer een natuurmens? Het kan allemaal in de gemeente Weert. Het is de diversiteit die Weert zo bijzonder maakt. Daarom hebben wij besloten deze stad eens grondig aan te pakken en te gaan maken binnen GeoCraft. Weert heeft de allergrootste kermis van de BeNeLux, het was jaren en jaren de 2de grootste, gezelligste, en goedkoopste tot vorig jaar, toen werden ze eerste. Weert heeft grote evenementen zoals FoodStock, Bospop, en Festifalzz Weert waar jaarlijks duizenden mensen naartoe komen. Project Weert werkt met een puntenschema en verschillende ranks binnen het project. De hooft projectleider is MaartenTheBeast. Weert gaat voor detaill en wilt alles kloppend hebben. Er zitten overigens veel CVDK’s in project Weert. Het is ook een van de actiefste projecten op GeoCraft momenteel!

Bouwers

Project Weert word gebouwd door: ApeSander, GamerRoan, Oek1, Jasupa en HeyThereDelilahw

Wil je ook meebouwen? Soliciteer dan via het discord kanaal #weert of via de website: https://geoprojectweert.jouwweb.nl/

Events

Planning:

Wat?Waar?Wanneer?
Kahoot over Weert#events19:30 zaterdag 4 maart
Speurtocht Weert/warp weertspeurtocht19 t/m 26 maart

Fases

Op kaart 1 zie je het centrum van Weert voor een groot deel. Eerst gaan een deel binnen de Singel maken (1), daarna een ander stuk binnen de singel, het kasteel, stadspark, haven, & station (2), en tot slot nummer 3. Op de 2de kaart zie je Weert verder uitvergroot. Na het centrum gaan we beginnen aan Molenakker. vervolgens aan een deel van boshoven, hushoven & laarveld. Daarna beginnen we aan Moesel, Keent, Graswinkel, Fatima, Altweert(erheide) & de kempen. Dan gaan we verder aan Leuken, Kampershoek 1 & 2, de Biest, Vrouwenhof, & Laar. En tot slot Vrakker en Boshoven. Als we dat afhebben gaan we verder met de hele gemeente maar dat duurt nog wel even!