Rotterdam

/warp rotterdam

Beleef de stad Rotterdam in de online Minecraft versie. Een grote havenstad waar jaarlijks 321 miljoen ton aan goederen binnenkomt en 140 miljoen ton afgevoerd wordt.

De Efteling

/warp efteling

Een sprookjesachtig pretpark, een park groot van formaat heeft een groot team nodig. Bij /warp efteling kan je in de kist rechts een solicitatie stoppen en misschien mag je dan mee bouwen aan een van de achtbanen of spookhuizen.

Hardenberg

/warp hardenberg

Dé stad met het lelijkste gebouw van Nederland. Ook de lelijkste gebouwen worden “mooi” nagebouwd in Minecraft, bekijk de stad of bouw mee. Hardenberg is geen project meer, dus de normale bouwregels gelden.

Wil je meer zien?

/warp DBNL en /warp warps

In GeoCraft zijn er veel meer projecten en steden dan op deze pagina. Een overzicht van alle DBNL projecten met een webpagina staat hier. Voor een overzicht van alle DBNL projecten, klik hier. Meer informatie over projecten staat bij /warp DBNL, of op deze pagina. Bij /warp warps vind je een overzicht van de provincie warps.

Schiphol

/warp schiphol

Een gigantisch vliegveld, met 16.000 blokjes een groot project voor 5 bouwers…, meebouwen kan, kijk op de projectpagina voor meer informatie.

Den Haag

/warp den_haag

Het politieke hart van Nederland is natuurlijk ook het politieke hart van GeoCraft. Bekijk de tweedekamer of het torentje, aan het hele Binnenhof wordt gewerkt. Kom eens langs!

Amsterdam

/warp amsterdam

Amsterdam is de grootste stad van Nederland. Je kan er dingen vinden zoals het Rijksmuseum, de dam, nemo, en meer. Kom ze eens bezoeken!