Discord

Via Discord praat de GeoCraft community met elkaar. Discord is een programma wat je online kan gebruiken of kan downloaden op je computer. Via dit programma kunnen de spelers dan met elkaar chatten en praten.

 

Als “Gast” in onze Discord heb je alleen toegang tot 6 publieke praat kanalen, zodra je van een Koningszoon de rank hebt gekregen die je in GeoCraft ook hebt krijg je meer mogelijkheden.

 

Je kan op de Discord komen door op de knop “Connect” hier rechts te klikken.

 

Je kan ook op onze Discord komen door op deze link te drukken: https://discord.gg/RxD97R9

 

Zodra je op de link hebt gedrukt, type je je naam in en kan je mee praten in Discord! Aan een Koningszoon kan je je rank in Discord vragen, die rank is gelijk aan de rank die je in GeoCraft hebt.

GedragsRegels

In Discord is het de bedoeling dat we leuke en beleefde gesprekken hebben, je snapt dus waarschijnlijk wel dat het niet getolereerd word als je gaat schelden, gaat pesten etc. Als je deze regels overtreed krijg je een ban uit Discord.

Discord verifiëren

Om te kunnen praten in de Discord van GeoCraft moet je je account verifiëren. Dit doe je door te kijken in de mailbox van het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld bij discord. In die mailbox staat dan een mail van Discord met het verzoek om je Discord account te verifiëren. Zonder je account te verifiëren kan je niet praten in onze discord.