04 Commissaris van de Koning

Om de orde in GeoCraft te bewaren zijn we opzoek naar spelers boven de 14 jaar oud die leiding geven aan de Wethouders/Burgemeesters en ervoor zorgen dat iedereen zich aan de regels houdt.

 

Voor de functie als Commissaris van de Koning moet je 14 jaar of ouder zijn en heel goed kunnen minecraften. Als je denkt dat deze functie voor jou is weggelegd en je wordt aangenomen, dan kom je in de organisatie van GeoCraft terecht. Als je Commissaris van de Koning bent je verplicht om deel te nemen aan de GC-Announcement en GC-Community WhatsApp groepen. Soms komen de Commissarissen van de Koning bij elkaar op het GeoFort, hier hebben we het over de toekomst van GeoCraft en ontmoeten we iedereen. Natuurlijk is het niet verplicht naar het GeoFort toe te komen. Af en toe organiseert GeoFort een Minecraft-Event, kinderen krijgen dan Minecraft-workshops, jij als Commissaris van de Koning wordt dan uitgenodigd om de workshops te geven, ook dit is niet verplicht, maar wel heel erg leuk om te doen!

 

Wat is handig dat je als Commissaris van de Koning kan?

Het is handig als je ervaring hebt met WorldEdit en Logblock, natuurlijk leggen we je graag uit hoe dit werkt. Je kan ook alle informatie vinden in de handleiding voor de Commissaris van de Koning, die kan je hier downloaden.

 

Wat moet ik in mijn sollicitatie zetten?

  • Je leeftijd.
  • Je Minecraft-naam.
  • De provincie en gemeente waarin je woont.
  • Waarom je Commissaris van de Koning wilt worden.
  • Waarom we jij geschikt bent voor deze functie.
  • Of je tijd hebt om minimaal 15 uur per maand online te zijn op de server.
  • Screenshots van bouwwerken die je al in GeoCraft hebt gemaakt.
  • Of je beschikt over een echte teamgeest.
  • Of je graag andere wilt helpen en of je zelf ook graag wilt leren.

 

In je sollicitatie is het niet alleen belangrijk dat je antwoord geeft op de vragen, maar ook dat je iets verteld over jezelf. We raden je aan je sollicitatie in verhaalvorm te schrijven en niet de antwoorden op de vragen opsomd. Succes met schrijven!

 

Let op! Je wordt niet aangenomen als Commissaris van de Koning als je niet al Burgemeester bent. Ook wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen als je niet antwoord hebt gegeven op alle vragen die hierboven benoemd worden.