01 Alle ranks van GeoCraft

Op GeoCraft heb je de volgende ranks: Gast, Burger, Wethouder, Burgemeester, Commissaris van de Koning, Gedeputeerde, Minister en Koning.

 

In GeoCraft willen we doormiddel van hulp van spelers ervoor zorgen dat iedereen het naar hun zin heeft en kan gaan bouwen aan de virtuele versie van Nederland. We streven naar een gezellige en veilige spelomgeving.

 

Om dat streven te behalen zijn er verschillende rollen in de GeoCraft server die de orde handhaven, namelijk: Wethouder, Burgemeester en Commissaris van de Koning. Deze spelers zorgen ervoor dat iedereen kan bouwen en zich aan de regels houdt.

 

Ook hebben we gedeputeerde die helpen met de technologie van de server. Ministers sturen delen van GeoCraft aan samen met de Koning.

 

Je kan een van deze ranks krijgen door te solliciteren, je moet dan een sollicitatiebrief schrijven. Wij beoordelen dan op basis van je brief of je wel of niet aangenomen wordt. Je betaald in GeoCraft dus niet voor een rank, je krijgt een rank pas als je je goed gedraagt en als wij denken dat je ervoor geschikt bent.