Youtube Community Programma

Wil jij een video maken voor het officiële Geocraft YouTube Kanaal? Dat kan!

 

Als je een GeoCraft speler bent en je vindt het leuk om videos te maken in Minecraft? Dan kan je vanaf nu deelnemen aan het GeoCraft Community Youtube programma waarbij we video’s gemaakt door de community online zetten op het officiële GeoCraft kanaal. Je hebt de volledige vrijheid! Maak jij een GeoCraft Journaal? Of een GeoCraft film? Misschien een mooie timelapse of cinematics video van prachtige locaties op GeoCraft? Als je zelf een YouTube kanaal hebt, kan je deze doorgeven zodat we deze in de beschrijving kunnen zetten van de video. Ook krijg je 500 Geo per video én een rode Y achter je naam. Er zijn een aantal eisen voordat een video mee kan doen aan het GeoCraft Community Youtube Programma en deze worden beschreven op deze pagina.

 

Je video moet aan een paar technische voorwaarden voldoen, dit zijn:

  • 720p of hoger
  • 25 fps of hoger
  • Geen storende texture packs
  • Copyright vrije muziek
  • Heldere voice over / stemmen

 

In je video mogen natuurlijk geen server regels gebroken worden, dus geen grof taalgebruik, pestgedrag of andere overtredingen. De video moet natuurlijk opgenomen zijn in GeoCraft en moet gerelateerd zijn aan GeoCraft (dus bijvoorbeeld role play in GeoCraft, bouwen aan GeoCraft).

 

Als je niet zeker bent of de inhoud van je video idee zou mogen op het GeoCraft Community YouTube programma kun je ook eerst een script of een uitgeschreven idee opsturen naar de helpdesk.

 

Als de video klaar is, kan je deze uploaden via OneDrive, Dropbox of Google Drive, en via de helpdesk de link te sturen naar de upload. Zorg voor een leuke titel, een korte beschrijving en een thumbnail (plaatje wat je ziet voordat voordat je een video hebt aangeklikt). Een minister laat dan zo snel mogelijk weten of je video online komt!

Stuur nu jouw script, video idee of linkje naar Dropbox/Google Drive/One Drive!