Als Wethouder zorg je ervoor dat nieuwe spelers op de GeoCraft server weten wat ze kunnen doen en wat de GeoCraft server is. Je zorgt er dus voor dat spelers weten hoe ze hun eigen huis kunnen vinden en hoe ze daar kunnen gaan bouwen.

 

Als Wethouder ben je dus de gastheer van de server!

 

Wat is het verschil tussen een Wethouder en een Burgemeester?

Een Burgemeester kan spelers een stuk land geven waar ze kunnen gaan bouwen, een Wethouder kan spelers geen land geven.

 

Hoe word je Burgemeester?

Je kan Burgemeester worden als je al Wethouder bent. Als je op de GeoCraft server spelers goed helpt en je bent actief, dan kan een Commissaris van de Koning je promoten naar Burgemeester vind je dat dit lang duurt? Dan kan je natuurlijk ook zelf solliciteren voor Burgemeester..

 

Hoe weet ik wat ik allemaal precies kan als Wethouder?

In de handleiding voor Wethouder staat precies beschreven wat je allemaal wel en niet kan als Wethouder, we raden je dus aan om de handleiding zorgvuldig door te lezen zodat je goed weet wat je moet doen. Je kan de handleiding hier bekijken.

 

Wat moet je in je solliciatie zetten?

  • Je leeftijd
  • Je Minecraft-naam
  • Waarom je graag Wethouder wilt worden
  • Of je tijd hebt om regelmatig online te zijn
  • Screenshots van bouwwerken die je al in GeoCraft gemaakt hebt

 

In je sollicitatie is het niet alleen belangrijk dat je antwoord geeft op de vragen, maar ook dat je iets verteld over jezelf. We raden je aan je sollicitatie in verhaalvorm te schrijven en niet de antwoorden op de vragen als opsomming. Succes met schrijven!

 

Let op! Je sollicitatie wordt niet in behandeling genomen als je niet antwoord hebt gegeven op alle vragen die hierboven staan benoemd.