03 Burgemeester

GeoCraft zoekt altijd nieuwe burgemeesters. Een Burgemeester zorgt ervoor dat nieuwe spelers kunnen bouwen op de plekken waar ze dat graag willen. Ook kan de Burgemeester ingrijpen als er iets op de server gebeurt dat tegen de regels is. Natuurlijk mag je niet zelf straffen bedenken, je moet het banbeleid volgen.

 

Als Burgemeester zorg je er dus voor dat spelers zich welkom voelen, dat ze weten wat ze kunnen doen op GeoCraft en beantwoord je hun vragen.

 

Hoe word je Burgemeester?

Je kan alleen Burgemeester worden als je al Wethouder bent, je moet dus eerst solliciteren als Wethouder. Nadat je Wethouder bent moet je op de server laten zien dat je spelers goed helpt, als een Commissaris van de Koning denkt dat je geschikt bent als Burgemeester promoot hij je. Je kan ook solliciteren als Burgemeester, beneden op deze pagina staat wat je in je sollicitatie moet zetten.

 

Je kan de handleiding voor Burgemeester hier vinden, het is aan te raden deze handleiding zorgvuldig door te lezen.

 

Wat moet je in je sollicitatie zetten?

  • Je leeftijd
  • Je Minecraft-naam
  • Waarom je graag Burgemeester wilt worden
  • Of je tijd hebt om regelmatig online te zijn
  • Screenshots van bouwwerken die je al in GeoCraft gemaakt hebt

 

In je sollicitatie is het niet alleen belangrijk dat je antwoord geeft op de vragen, maar ook dat je iets verteld over jezelf. We raden je aan je sollicitatie in verhaalvorm te schrijven en niet de antwoorden op de vragen opsomd. Succes met schrijven!

 

Let op! Je wordt niet aangenomen als Burgemeester als je niet al Wethouder bent. Ook wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen als je niet antwoord hebt gegeven op alle vragen die hierboven benoemd worden.