Economie in GeoCraft

Economie in GeoCraft

Met het Economie systeem in GeoCraft is het mogelijk andere spelers geld te geven als hij bijvoorbeeld een huis voor jou bouwt. Je verdient ook geld door online te zijn en door blokjes te bouwen, hoe meer je bouwt op GeoCraft, hoe meer “Geo” je verdient. Het geld in GeoCraft noemen we Geo.

 

Commando’s:

/money Bekijk hoeveel Geo je nog hebt.

/pay <speler> <bedrag> Geef iemand Geo.

/tikkie <speler> <bedrag> Stuur een speler een betaalverzoek (tikkie).

 

De rijkste spelers

 

Geld

Het geld in GeoCraft heet Geo. Je kan Geo verdienen door te bouwen in GeoCraftNL of te handelen in de survival servers van GeoCraft.

 

Roleplay

Het is in GeoCraft toegestaan om “de wereld” na te spelen. Je mag dus je eigen bedrijfje oprichten, diensten verkopen enzovoorts… Je mag dus als jij bijvoorbeeld heel goed bent in het bouwen van auto’s, auto’s verkopen. Andere kunnen jou daarvoor dan geld geven. Je hoeft hier niet aan mee te doen maar je moet wel begrijpen dat andere wel graag aan roleplay doen.

Bedrijven

In GeoCraft is er een bedrijven plugin. Hiermee kan je een bedrijf maken met een aparte bedrijfsrekening, en kan je een beschrijving en website aan je bedrijf koppelen. Het aanmaken van een bedrijf met de plugin kost echter wel geo. Alle kosten van een bedrijf kan je vinden door op de server /bedrijf prijzen te doen. Alle commands van de bedrijven plugin kan je vinden met /bedrijf help. In de markthal kan je als bedrijf een pand claimen, om je services ten toon te stellen. Voor meer info hierover, ga naar /warp markthal.

Wedstrijden

Als je in GeoCraft mee doet aan een wedstrijd kan je ook Geo winnen! Vaak krijg je de suffix (rank achter je naam) [W] van winnaar en 500 Geo!