Projectbouwer handleiding

Projectbouwer handleiding

 

Wil je in een project gaan bouwen of ben je al lid van een project? Dan kun je hier alle informatie vinden over projecten.

 

Project toetreden

1- Welke projecten zijn er?

In GeoCraft zijn er veel verschillende projecten. Een overzicht van al deze projecten kun je vinden in de volgende spreadsheet: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tA81ZQRYg07EBP4vlF2uJ_21CgV5yF1tYwn4rGjBDUg/view

Wil je meer weten over de projecten? Neem een kijkje in de projectenkanalen op Discord met deze link:

https://discord.com/channels/133668347031060480/1218683069683470397 

 

2- Solliciteren

Bij de meeste projecten zal je moeten solliciteren voordat je eraan mee mag helpen. Hoe je voor een project kan solliciteren staat altijd bij de warp van dat project, in de DBNL-spreadsheet (link hierboven) en in het projectkanaal.

 

In een project bouwen

 

1- Actief blijven bouwen

Ben je aangenomen bij een project? Dan zal je per kwartaal wel wat moeten bouwen. Een aantal huizen, een stuk straat of iets dergelijks.

 

2- Luisteren naar de projectleider

Je zult altijd naar de projectleider moeten luisteren. Vind jij dat de projectleider zich niet aan de project regels houdt of oneerlijk over je werk is, dan kun jij een klacht indienen over het project en/of de projectleider. Deze klacht kun je indienen via deze link!

 

Wat doet de DBNL?

 

1- Projecten controleren

Ieder kwartaal zullen de DBNL’s de projecten gaan controleren op inactiviteit. We kijken naar wat er het afgelopen kwartaal is gemaakt, wijzen punten toe volgens de grote tabel in ons beleid (te vinden op https://docs.google.com/document/d/1wkmX3eV5Ban9Lo7wV1JKyD4PL34MrqwkKxLVhwpGUnw/edit?usp=sharing) en bepalen de activiteit op basis hiervan.

 

2- Klachten over projecten behandelen

Wanneer een project bouwer een klacht heeft over een project en/of de projectleider, behandelen wij deze.