05 Gedeputeerde

Welkom bij de GeoCraft Gedeputeerde-pagina! Als jij een echte techniek-liefhebber bent, het leuk vindt om te leren en mee te helpen aan de technische kant van GeoCraft, dan is de rol van Gedeputeerde echt iets voor jou!

 

Als Gedeputeerde moet je een goed begrip hebben van hoe een Minecraft-server werkt. Ervaring met programmeren in Java is een must. Om in aanmerking te komen voor deze rol moet je minimaal 12 jaar oud zijn. Daarnaast vragen we dat je al actief bent binnen de GeoCraft community. Dit betekent dat je regelmatig op de server speelt, helpt waar je kunt en actief bent op ons Discord-kanaal.

 

Gedeputeerde Training

Heb je basiskennis van Java? Heb je al eens een plugin gemaakt voor Spigot, bijvoorbeeld via deze tutorial? Of heb je ervaring met andere programmeertalen en ben je handig in het opzoeken van informatie op het internet (ben je een Google PRO)? Dan is het Gedeputeerde training programma iets voor jou!

 

In dit programma word je Burgemeester met de TECH suffix op de GeoCraft server. Via Discord krijg je uitleg over de volgende stappen van Java van andere Gedeputeerden of Koning Koen. De trainingen zijn erg zelfstandig: je moet lezen, informatie zoeken op Google en opdrachtjes uitvoeren. Natuurlijk kun je ons altijd vragen stellen via DM!

 

Naarmate je vooruitgang boekt in het maken van Minecraft plugins, gaan we dieper in op onderwerpen zoals Maven en Git. We leren je hoe je libraries en API’s kunt gebruiken, hoe je het Annotation Command Framework (ACF) kunt gebruiken voor het maken van Minecraft plugins en hoe je MySQL databases kunt gebruiken.

 

Als je alle stappen succesvol hebt afgerond, krijg je beetje bij beetje toegang tot de ontwikkelomgeving van GeoCraft en uiteindelijk word je een volledige Gedeputeerde. Dit alles gebeurt in jouw eigen tijd en is volledig gratis!

 

Heb je hier interesse in? Tag @thereallemon in de #helpdesk op de GeoCraft server en hij voegt je toe om te DM’en.

 

Gedeputeerde

Ben je al bekend met Java en SQL, en schrik je niet terug voor Git en Maven? Solliciteer dan nu voor de rol van Gedeputeerde! Als Gedeputeerde help je de GeoCraft server technisch vorm te geven. Je maakt plugins voor GeoCraft, vaak met je eigen creatieve inbreng.

 

Als Gedeputeerde leer je enorm veel. Je leert werken met professionele ontwikkelomgevingen zoals Jenkins en Core libraries. Je kunt zelfs aangeven op welk gebied je je wilt verbeteren, en daar krijg je dan begeleiding in. Dit kan variëren van het schrijven van snellere en beter geoptimaliseerde code tot efficiënter werken en nieuwe design patterns leren.

 

Natuurlijk zijn ook professionals van harte welkom! Wie weet wat jij ons kunt leren.

 

Om te solliciteren voor de GeoCraft rang Gedeputeerde, willen we graag het volgende van je weten:

 

  • Je Minecraft username
  • Je Discord username
  • Je voornaam
  • Je leeftijd
  • Waarom wil je Gedeputeerd worden?
  • Heb je al vaker Java geprogrammeerd, zo ja, wat? Kun je source code met ons delen, of een git repository?
  • Ken je GeoCraft al goed? Speel je regelmatig?
  • Wil je graag anderen helpen?
  • Wil je zelf graag leren?

 

Klik op de knop beneden om te solliciteren voor de rol van Gedeputeerde!