Economie in GeoCraft

Met het Economie systeem in GeoCraft is het mogelijk andere spelers geld te geven als hij bijvoorbeeld een huis voor jou bouwt. Je verdient ook geld door online te zijn en door blokjes te bouwen, hoe meer je bouwt op GeoCraft, hoe meer “Geo” je verdient. Het geld in GeoCraft noemen we Geo.

De rijkste spelers

Commando's

/money Bekijk hoeveel Geo je nog hebt.

/pay <speler> <hoeveelheid> Geef iemand Geo.

Commando's GeoCommissarissen van de Koning

/money <speler> Bekijk de hoeveelheid Geo van een speler.

Regels
  • Geo mag niet voor echt geld aan elkaar doorverkocht worden.
  • Je mag iemand niet chanteren met Geo. Bijvoorbeeld iemand van een gezamenlijke claim halen en Geo vragen als hij er weer op wilt.

Geld

Het geld in GeoCraft heet Geo. Je kan Geo verdienen door goed werk te doen, bijvoorbeeld door andere spelers te helpen met inloggen. Een GeoCommissaris van de Koning kan jou dan 10 Geo geven. Als je juist geen goed werk doet, je bent bijvoorbeeld aan het schelden dan kan een GeoCommissaris van de Koning geld bij je weg halen. Door online te zijn krijg je ook geld. Je krijgt dan 3 Geo per 15 minuten.

Roleplay

Het is in GeoCraft toegestaan om “de wereld” na te spelen. Je mag dus je eigen bedrijfje oprichten, diensten verkopen enzovoorts… Je mag dus als jij bijvoorbeeld heel goed bent in het bouwen van auto’s, auto’s verkopen. Andere kunnen jou daarvoor dan geld geven. Je hoeft hier niet aan mee te doen.

Wedstrijden

Als je in GeoCraft mee doet aan een wedstrijd kan je ook Geo winnen! Vaak krijg je de rank [Winnaar] en 100 Geo!