GeoBurgemeester

Voor elke gemeente in GeoCraft zoeken we een Minecraft-burgemeester. Een GeoBurgemeester zorgt ervoor dat nieuwe spelers kunnen bouwen op de plekken waar ze dat graag willen. Ook kan de GeoBurgemeester ingrijpen als er iets op de server gebeurt dat tegen de regels is. Natuurlijk mag je niet zelf straffen bedenken, je kan hier zien wat voor straf je moet uitdelen, dit heet het banbeleid.

 

Als GeoBurgemeester zorg je er dus voor dat spelers zich welkom voelen, dat ze weten wat ze kunnen doen op GeoCraft en beantwoord je hun vragen.

 

Hoe word je GeoBurgemeester?

Je kan alleen GeoBurgemeester worden als je al GeoLocoBurgemeester bent, je moet dus eerst solliciteren als GeoLocoBurgemeester, dat kan hier. Nadat je GeoLocoBurgemeester bent moet je op de srever laten zien dat je spelers goed helpt, als een GeoCommissaris van de Koning denkt dat je geschikt bent als GeoBurgemeester promoot hij je. Je ka ook solliciteren als GeoBurgemeester, beneden op deze pagina staat wat je in je sollicitatie moet zetten.

 

Je kan de handleiding voor GeoBurgemeester hier vinden, het is aan te raden deze handleiding zorgvuldig door te lezen.

 

Wat moet je in je solliciatie zetten?

  • Je leeftijd.
  • Je Minecraft-naam.
  • De provincie én gemeente waarin je woont.
  • Waarom je graag GeoBurgemeester wilt worden.
  • Of je tijd hebt om regelmatig online te zijn.
  • Screenshots van bouwwerken die je al in GeoCraft gemaakt hebt.

 

In je sollicitatie is het niet alleen belangrijk dat je antwoord geeft op de vragen, maar ook dat je iets verteld over jezelf. We raden je aan je sollicitatie in verhaalvorm te schrijven en niet de antwoorden op de vragen opsomd. Succes met schrijven!

 

Let op! Je wordt niet aangenomen als GeoBurgemeester als je niet al GeoLocoBurgemeester bent, je kan hier solliciteren als GeoLocoBurgemeester. Ook wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen als je niet antwoord hebt gegeven op alle vragen die hierboven benoemd worden.